Onze aanpak

Unit 14: Helemaal thuis.

Unit 14 is een jong Belgisch meubelmerk met een duidelijk doel: tijdloze, kwalitatieve meubels maken die je helemaal thuis doen voelen. Onze eettafels, salontafels en stoelen zijn ontworpen volgens het Belgisch minimalisme. Bij elk design gaan we op zoek naar de essentie. Wat overblijft zijn tafels van de beste materialen die je interieur een leven lang verrijken.

Bezielers van sterk design.

Wie Unit 14-meubels koopt, koopt niet bij een massaproducent, maar bij ons: een team van enthousiaste interieurliefhebbers. Als jong meubelmerk steken we dan ook bakken energie in ons werk – van het meubelontwerp tot de fotografie en de klantenservice. In elke schakel zit evenveel passie, en dat merk je meteen!

Making furniture fun again

Wist je dat meubels kopen ook gewoon leuk kan zijn? Bij Unit 14 gaan we voor niets minder dan een positieve ervaring over de hele lijn, van een vriendelijke verkoop tot complimentjes van je gasten. Zo maken we altijd onze beloftes waar, zorgen we voor een vlotte levering en werken we alleen samen met de beste interieurwinkels. En voor je denkt dat we overdrijven: onze klantliefde leverde ons in 2021 zelfs de Customer Friendliness award van Safeshops op.

Meubels om aan te leven

Onze meubels zijn bestand tegen het leven. De onderstellen van Unit 14 zijn stuk voor stuk hoogwaardig afgewerkt – zonder zichtbare naden, mét poedercoating die het staal beschermt en roest voorkomt. Een stevig staaltje vakmanschap waar je een eeuwigheid plezier van hebt. 

Meubels zonder schuldgevoel

We moeten allemaal zorg dragen voor de wereld waarin we leven. Ook wij als bedrijf dragen verantwoordelijkheid. Daarom gaan we altijd op zoek naar de duurzaamste oplossing, van het ontwerp tot het transport. Oh, en wist je dat we voor elke bestelling een boom laten planten?

Onze missie

From Antwerp with love

Wist je dat we alle meubels ontwerpen vanuit Antwerpen? Van daaruit gaan ze naar jouw woonkamer of naar een van onze geweldige verdeelpunten. 

Ontdek onze verdeelpunten