Tuintafels

Op zoek naar een tuintafel die ook tegen een stootje kan? We’ve got you covered! Met deze tuintafels garanderen we geen gedoe, geen stress, want dankzij het keramische blad tafel je zonder zorgen. Vlekken gemaakt? Geen probleem, met simpelweg wat water maak je jouw tuintafel in een handomdraai schoon. Klaar om stijlvol op jouw terras of in je tuin te tafelen? Wij alvast wel!

 

Extra informatie

Design tuintafels in verschillende kleuren

Een tuintafel is ongetwijfeld dé blikvanger van jouw terras of tuin. We vinden het belangrijk om een ruime keuze aan kleuren aan te bieden, zodat iedereen de juiste match vindt. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze witte tuintafel met Carrara marmerlook? Volgens ons de perfecte outdoor aanvulling voor wie van strak, minimalistisch, sober en kwalitatief design houdt. Of kies voor een zwarte tuintafel, met een tafelblad in Nero Marquina.

Kies het onderstel van je buitentafel

Net zoals onze indoor eettafels, kies je zelf de tafelpoten die aansluiten bij jouw noden. Zo is de Felix buitentafel ons meest compacte model, waarbij je gemakkelijk stoelen aanschuift aan de kopse kant. De Hugo buitentafel daarentegen steelt de show dankzij zijn U-vormige tafelpoten, op hun mooist zonder stoelen aan de kopse kant. Hoe dan ook, je vindt ongetwijfeld een onderstel naar wens.

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!