Keramische salontafel

Een salontafel mag geen zorg vormen in je dagelijkse leven, want wees nu eerlijk... een aperitief omstoten of hapjes die je salontafel vervuilen, dat gebeurt nu eenmaal en is haast onvermijdelijk. Om zorgeloos te genieten van je salontafel kozen we opnieuw voor blad uit keramiek, een uiterst duurzaam materiaal. Een keramische salontafel heeft de look van een marmeren salontafel, maar is erg gemakkelijk in onderhoud en niet breukgevoelig.

Extra informatie

Salontafels uit keramiek

Een salontafel vormt het centrale punt in je zithoek en dient meestal om hapjes en drankjes op te plaatsen. Marmeren salontafels zijn de afgelopen jaren een trend, maar vaak wordt vergeten dat deze minder onderhoudsvriendelijk zijn. Een salontafel uit keramiek kan daarom de oplossing vormen, aangezien dergelijke salontafel precies lijkt op een marmeren salontafel. We kozen hierbij voor twee bekende marmersoorten: carrara en nero marquina. Een witte, carrara salontafel ziet er net uit als echt marmer en is een frisse verschijning in je interieur. Ook een zwarte, nero marquina salontafel is een echte eye catcher en beschikt ook over de witte aders, typerend voor zwart marmer. Keramiek is daarom de ideale keuze voor wie een onderhoudsvriendelijke salontafel wenst.

Mix & match de salontafels zoals jij het wil!

Een salontafel moet precies passen in je interieur. Een ronde salontafel, vierkante salontafel, rechthoekige salontafel of organische salontafel? Onze collectie salontafels is uiteenlopend, zodat iedereen zijn ideale salontafel vindt. Beschik je over weinig ruimte? Dan raden we een ronde salontafel aan. Bij meer ruimte kan een rechthoekige salontafel, meerdere ronde salontafels of een salontafel met organische vorm perfect passen binnen je interieur. Kun je moeilijk kiezen tussen onze kleuren? Ga dan voor een combinatie tussen zwart en wit keramiek, wat voor een leuk contrast zorgt. Ook zijn de ronde en organische salontafels in verschillende hoogtes verkrijgbaar, waardoor je ze gedeeltelijk over elkaar kunt schuiven. Leuk, toch?

Onderhoud van de salontafel

Je salontafel maak je simpelweg proper met wat water, zeep en een sponsje. Voor hardnekkige vlekken behandel je de salontafel het best met de schuurkant van een spons. Aangezien het keramisch blad niet poreus is, kunnen vlekken onmogelijk in de salontafel dringen.

Moeite bij het kiezen van de ideale salontafel?

Een salontafel uitkiezen is niet altijd even gemakkelijk. Via onze website willen we jou zo goed mogelijk laten kennis maken met elke salontafel. Zo laten we steeds een productfoto van de salontafel zien, alsook een video en een sfeerbeeld van de salontafel. Wil je jouw toekomstige salontafel toch graag nog even in het echt zien? Kom dan gerust langs in onze showroom en ontdek onze ronde salontafels, rechthoekige salontafels en meer!

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!