Unit14

Alle Salontafels

Salontafels zijn de sidekicks van je woonkamer. De perfecte plek om je snacks en drankjes neer te zetten terwijl jij neerploft op de bank. Of je nu jezelf trakteert na een lange werkdag of de weekend vibes voelt bij het aperitief, een salontafel is je ideale compagnon.

Shop jouw interieur

Deze stijliconen® gingen jou reeds voor.

Stijlicoon 1
Stijlicoon 2
Stijlicoon 3
Stijlicoon 4
Stijlicoon 5
Stijlicoon 6
 • De perfecte aanvulling op je woonkamer

  Salontafels zijn de perfecte aanvulling op je woonkamer. Je kunt er jouw snacks, drankjes of hapjes op kwijt terwijl je ontspant op de bank. Of het nu na een lange werkdag is of tijdens het aperitieven in het weekend, een salontafel is altijd handig. Onze online collectie biedt een ruime keuze aan salontafels die allemaal gratis aan huis worden geleverd.

 • De juiste salontafel vorm?

  De vorm van de salontafel hangt af van de oppervlakte of indeling van je zithoek. De meest voor de hand liggende keuze is een rechthoekige of vierkante salontafel. Echter, ronde salontafels zijn de laatste tijd ook erg in trek vanwege hun speelse look. Onze online collectie biedt een uitgebreid assortiment aan verschillende vormen en maten salontafels.

 • Vuistregels voor het kiezen van de juiste salontafel

  Het kiezen van de juiste salontafel hangt af van verschillende factoren, waaronder de beschikbare ruimte. Als je weinig ruimte hebt, raden we aan om een ronde salontafel te kiezen. Bij meer ruimte zijn er meerdere opties, waaronder een rechthoekige salontafel, meerdere ronde salontafels of een salontafel met organische vorm. Onze collectie biedt voor elk wat wils.

 • Mix en match jouw ideale salontafel

  Bij ons kun je salontafels online kopen en mix & matchen zoals jij het wilt. Onze uiteenlopende collectie zorgt ervoor dat iedereen zijn ideale salontafel kan vinden. Het kiezen van de juiste salontafel is belangrijk omdat het een centraal punt in je woonkamer vormt. Bekijk onze online collectie en ontdek welke salontafel het beste bij jouw interieur past.

Unit14

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!

Vind een winkel in jouw buurt