Unit14

Mortex eettafels

Mortex, microtopping, beton ciré... klinkt als toverspreuken uit Harry Potter? Maar wist je dat mortex of microtopping - de oplossing is voor duurzame, vlekbestendige eettafels? Handmatig aangebracht en gepolijst voor een naadloos oppervlak, voegt het een avant-garde touch toe aan jouw interieur.

Shop jouw interieur

Deze stijliconen® gingen jou reeds voor.

Stijlicoon 1
Stijlicoon 2
Stijlicoon 3
Stijlicoon 4
Stijlicoon 5
Stijlicoon 6
 • Wat is mortex?

  Mortex, microtopping en beton ciré worden vaak door elkaar gehaald. Maar wist je dat microtopping, ook bekend als mortex, perfect is voor duurzame eettafels? Het polymeerbeton wordt handmatig aangebracht en gepolijst voor een naadloos oppervlak, dat van nature vlekbestendig is. Het resultaat is een unieke eettafel met mooie kleurschakeringen. Mortex eettafels zijn beschikbaar in 5 kleuren: lichtbeige, donkerbeige, lichtgrijs, donkergrijs en zwart.

 • Beschikbare vormen

  Of je nu op zoek bent naar een ronde, ovaalvormige of rechthoekige eettafel in mortex, je vindt ze allemaal in onze showroom of bij één van onze geweldige winkelpunten. Twijfel je nog over de juiste vorm? We geven je graag enkele tips bij het kiezen van de juiste vorm. Zo kies je best voor een rechthoekige eettafel wanneer je ruimte smal en lang is. Is de ruimte eerder klein en vierkant qua vorm? Dan komt een ronde eettafel het best tot z’n recht. Beschik je over een grote ruimte, zowel in de lengte als in de breedte? Dan kan je uitpakken met een ovale eettafel. 

 • Onderhoud mortex eettafel

  Maar hoe onderhoud je nu een mortex tafel? Net zoals bij onze keramische eettafels hechten we belang aan het onderhoud. Want een glas omstoten, tja, ‘t is snel gebeurd. Daarom testen we onze tafels uitvoerig en ook onze mortex tafels doorstonden de test. Dankzij een vernislaag (die onzichtbaar is) is het tafelblad vlekafstotend. We raden je wel aan om de vlek geen dagen lang op het blad te laten liggen, maar gewoon met een vochtig doekje te verwijderen. 

 • Mortex eettafels online kopen

  Mortex eettafels online kopen Mortex eettafels zijn niet meer weg te denken uit Pinterest en misschien raakte je ook wel geïnspireerd? Kom langs in onze showroom of één van onze verdeelpunten en ontdek alle eettafels in mortex en laat je overtuigen van dit prachtige materiaal. Ook online bestellen kan perfect via de webshop of via één van onze verdelers. 

Unit14

Kom sfeer proeven.

Onze meubels in levende lijve ontmoeten? Kom dan gerust langs in onze showroom of bij één van onze verdeelpunten in jouw buurt. We staan klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur en al je vragen te beantwoorden.

Vind een winkel in jouw buurt