Unit14

Keramische eettafels

Keramische eettafels, dat is waar het allemaal mee begon bij Unit 14. Krasvast, niet poreus, vlek- en hittebestendig: keramiek ticks all the boxes. Keramische eettafels zijn de meest onderhoudsvriendelijke tafels die je je maar kunt inbeelden. Keramiek is ultrasterk en dat betekent ook dat keramische tafels tot in de eeuwigheid meegaan. Over duurzaamheid gesproken.

Shop jouw interieur

Deze stijliconen® gingen jou reeds voor.

Stijlicoon 1
Stijlicoon 2
Stijlicoon 3
Stijlicoon 4
Stijlicoon 5
Stijlicoon 6
 • Eettafel uit keramiek

  Bij Unit 14 zijn we verliefd op keramische eettafels. Dit onderhoudsvriendelijke materiaal is krasvast, niet poreus en bestand tegen vlekken en hitte. Onze keramische eettafels zijn geïnspireerd op marmer, travertijn of betonlook, maar zonder de zorgen rond het onderhoud. Bovendien gaan ze tot in de eeuwigheid mee, wat hen een duurzame keuze maakt.

 • Onderhoud van keramische tafels

  Een keramische eettafel onderhouden is heel eenvoudig: gebruik gewoon wat water om 90% van de vlekken te verwijderen. Voor hardnekkige vlekken voeg je wat zeep toe en je tafel ziet er weer als nieuw uit. Net als bij een keramisch keukenaanrecht kun je ook bij keramische tafels potten en pannen gewoon op het blad neerzetten.

 • Afmetingen en vormen van keramische tafels

  Een keramische tafel is verkrijgbaar in verschillende vormen en afmetingen. Bij Unit 14 bieden we een breed assortiment aan, waaronder rechthoekige, boot ovale, ovale en ronde eettafels. Onze rechthoekige en boot ovale eettafels variëren in lengte van 180 cm tot 300 cm, terwijl onze ovale eettafels beschikbaar zijn in 220x120 cm, 250x125 cm en 280x130 cm. Onze ronde tafels zijn verkrijgbaar in diameters van 120 cm, 150 cm en 160 cm.

 • Bezoek onze showroom

  Wil je de kwaliteit en het uiterlijk van keramische tafels zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom of één van onze verdeelpunten. Onze interieur experts helpen je graag bij het vinden van de juiste tafel voor jouw interieur.

Unit14

Kom sfeer proeven.

Onze meubels in levende lijve ontmoeten? Kom dan gerust langs in onze showroom of bij één van onze verdeelpunten in jouw buurt. We staan klaar om je te helpen bij het creëren van jouw droominterieur en al je vragen te beantwoorden.

Vind een winkel in jouw buurt