Unit14

Alle Eettafels

Of je nu op zoek bent naar een ronde, ovale of rechthoekige eettafel: bij ons ben je aan het juiste adres. Onze eettafels worden steeds met de grootste zorg vervaardigd, klaar om een duurzaam leven te leiden.

Shop jouw interieur

Deze stijliconen® gingen jou reeds voor.

Stijlicoon 1
Stijlicoon 2
Stijlicoon 3
Stijlicoon 4
Stijlicoon 5
Stijlicoon 6
 • Welke vorm van eettafel past bij je thuis?

  Een eettafel vormt een belangrijk element in je woon- of eetkamer. Een gezellige eettafel garandeert leuke momenten samen met vrienden of familie. In onze collectie vind je eettafels in allerlei verschillende vormen en stijlen. Ben je op zoek naar een compacte eettafel? Dan kunnen ronde tafels interessant zijn. Beschik je net over een ruime woonkamer? Dan kan je uitpakken met een grote ovale eettafel. Eettafels in een ovale vorm zijn tafels die vaak als indrukwekkend beschouwd worden. Uiteraard kan je het ook gewoon simpel houden en kan je kiezen voor een rechthoekige eettafel. Met rechthoekige tafels zit je altijd goed.

 • Design eettafels voor hier, nu en morgen.

  Ook de keuze van het materiaal van je toekomstige eettafel is belangrijk. Zo zorgen houten tafels voor heel wat charme, gezelligheid en warmte in je woonkamer. Ideaal voor wie zijn interieur net iets te kil vindt. Keramische eettafels daarentegen worden vaak als strakke eettafels beschouwd en bieden heel wat voordelen wat het onderhoud betreft. Deze tafels zijn daarom erg populair bij jonge gezinnen met kinderen of iedereen die houdt van praktische eettafels. Mortex eettafels zijn op hun beurt dan weer heel upcoming en de favoriet onder designliefhebbers. Het materiaal lijkt op mortex en bestaat uit cement, kunsthars en mineralen. Daarom hebben deze tafels ook vaak iets weg van tafels uit beton.

 • Je eigen eettafel op maat

  Via onze tafelconfigurator stel je in 1,2,3 je eigen eettafel samen. Zo kies je eenvoudig de vorm, het materiaal, het tafelblad, het model van tafelpoten en het gewenste formaat van je eettafel. Onze eettafels zijn verkrijgbaar in diverse maten, van een ronde bistrotafel van 70 cm tot een rechthoekige eettafel van 300 cm. Kom je er online niet uit? Geen zorgen, in de showroom of één van onze verdeelpunten helpen we je graag verder met persoonlijk advies.

 • Ervaar onze eettafels zelf

  Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van eettafels & salontafels gemakkelijk en leuker moet zijn. Daarom zetten we alle mogelijkheden uitgebreid online, maar we begrijpen natuurlijk dat je de materialen ook even graag in het echt ziet. Wil je de kwaliteit en het uiterlijk van eettafels zelf ervaren? Breng dan een bezoek aan onze showroom of één van onze verdeelpunten. Onze interieur experts helpen je graag bij het vinden van de juiste tafel voor jouw interieur.

Unit14

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!

Vind een winkel in jouw buurt