Unit14

Alle Stoelen

Of je nu een uitgebreid diner organiseert voor vrienden en familie of gewoon geniet van een kop koffie in de ochtend, onze stoelen bieden het comfort en de stijl die je nodig hebt om van elk moment aan tafel een memorabel moment te maken.

Shop jouw interieur

Deze stijliconen® gingen jou reeds voor.

Stijlicoon 1
Stijlicoon 2
Stijlicoon 3
Stijlicoon 4
Stijlicoon 5
Stijlicoon 6
 • Kwaliteit tot in de details

  Bij Unit 14 vinden we het belangrijk om onze stoelen tot in de details af te werken, omdat we begrijpen dat deze stoelen het middelpunt van je interieur vormen. Daarom produceren we onze houten stoelen in Europa en gebruiken we een robot om ze nauwkeurig te vernissen. Bovendien worden al onze stoelen persoonlijk gecontroleerd en getest voordat ze worden geleverd, zodat je altijd verzekerd bent van de beste kwaliteit.

 • Kwaliteit tot in de details

  Kies uit onze selectie van houten eetkamerstoelen en kuipstoelen en ontdek zelf welke stoel het beste bij jouw interieur past. Houten stoelen zorgen voor charme, terwijl kuipstoelen een eigentijdse uitstraling hebben en ideaal zijn voor wie houdt van comfortabel design.

 • De materiaalkeuze van je stoelen

  De keuze van het materiaal voor je stoel is belangrijk. Houten stoelen geven je interieur een warme en eigentijdse uitstraling, terwijl gestoffeerde stoelen met een metalen frame uitnodigend ogen. Een kuipstoel biedt niet alleen een eigentijds design, maar ook uitstekend zitcomfort. Verken onze selectie van houten en gestoffeerde stoelen en vind de stoel die het beste bij jouw stijl past.

 • Ervaar onze stoelen zelf

  Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van stoelen gemakkelijk en leuker moet zijn. Daarom zetten we alle mogelijkheden uitgebreid online, maar we begrijpen natuurlijk dat je de stoelen ook graag in het echt wil zien en uitproberen. Breng daarom gerust een bezoek aan onze showroom of één van onze verdeelpunten. Onze interieur experts helpen je graag bij het vinden van de juiste stoelen voor jouw interieur.

Unit14

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!

Vind een winkel in jouw buurt