Onze standvastige vrienden

Een stevig staaltje werk vormt de basis van onze tafels en zorgt ervoor dat elke tafel stevig met zijn pootjes op de grond staat. Onze tafelbladen worden gemaakt van eikenhout of keramiek. Kies een van onze designs of stel jouw eigen tafel samen!

Extra informatie

Je eigen tafel op maat

Via onze tafelconfigurator stel je in 1,2,3 je eigen tafel samen. Zo kies je eenvoudig de vorm en het materiaal van het tafelblad, het model van tafelpoten en het gewenste formaat. Wist je trouwens dat onze eettafels beschikbaar zijn in heel wat verschillende maten? Zo zijn onze tafels van 180 cm de kleinste en die van 300 cm de grootste in ons assortiment. Een brede waaier aan keuze dus! Heb je jouw weg nog niet gevonden naar onze tafelconfigurator? Stel hier je tafel samen

Je tafel gemakkelijk online kopen

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels gemakkelijk en leuker moet zijn. Tafels bestel je eenvoudig online via onze webshop, waar een aanbetaling van 10% mogelijk is. Vervolgens zetten we jouw bestelling zorgvuldig klaar en leveren we deze aan huis met de beste service. Zo monteren we jouw tafel tot ie netjes in de desgewenste ruimte staat.

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!