Het verhaal van Unit 14

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

Onze standvastige vrienden

We ontwerpen onze tafels in Antwerpen en leveren vanaf de leverancier direct aan de klant, zonder onnodige tussenstations en transport. Alle tafels worden door ons op kwaliteit gecontroleerd, zodat alleen de beste kwaliteit wordt geleverd. Wanneer het stalen onderstel samenkomt met het blad van eik of keramiek, ontstaat er een plek waar iedereen zich thuis voelt.

Een stevige basis

Bij onze onderstellen streven we altijd naar een hoogwaardige afwerking. Lasnaden worden naadloos afgewerkt en elk onderstel heeft een poedercoating die het staal beschermt en roest voorkomt. Dit stevige staaltje vakmanschap zorgt ervoor dat onze tafels standvastig met beide pootjes op de grond staan.

Een tafel om aan te leven

Onze tafelbladen zijn handgemaakt met duurzame en massieve materialen van eik en keramiek. Alle bladen zijn krasvast afgewerkt met meerdere beschermende lagen, zodat er aan de tafel geleefd kan worden. Tafels met een tijdloos design, die de eyecatcher zal zijn van elke kamer, met een garantie van twee jaar op de kwaliteit.

Rechtstreeks geleverd

Nadat de tafels op kwaliteit zijn gecontroleerd leveren we ze vanuit onze showroom in Kontich rechtstreeks aan de deur van onze klanten. Bij een online bestelling vanuit België of Nederland leveren we jouw tafel(s) zelfs gratis aan huis!

Wie zijn wij

Wij zijn Jonas en Sylvester. Jonas heeft als lasser meer dan tien jaar ervaring in metaalbewerking en Sylvester deed als meubelmaker ervaring op in Nederland en begon daarna met het maken van 3D ontwerpen! We zijn gepassioneerd door handgemaakt meubilair, houtbewerking en ontwerpen met eenvoud. Onze specialismen, ervaring én vriendschap maakt van ons een ‘stalen duo dat stevig op de pootjes staat’, al zeggen we het zelf!

Je wilt komen kijken?

Wil jij je toekomstige standvastige vriend alvast een keertje zien? Dat kan! We laten je met alle plezier onze onderstellen, stalen en verschillende modellen zien. Bel of mail ons om een afspraak te maken, dan zetten wij de koffie alvast klaar!