Ovale eettafels

Ovale eettafels? Wij zijn fan! Aan een ovalen tafel zit je als groep gezellig bij elkaar. Een gezelschapsspel spelen, dineren of gewoon bijkletsen met vrienden en familie, het kan allemaal aan deze ovale eettafels met keramisch tafelblad. Zo kunnen we je ook beloven dat deze eettafels uiterst onderhoudsvriendelijk zijn!

Extra informatie

Ovale eettafels

Waarom wij fan zijn van een ovale eettafel

Ovale eettafels winnen de laatste tijd aan populariteit. En terecht, als je ‘t ons vraagt! Aan een ovale eettafel zijn etentjes met vrienden of familie extra gezellig, want iedereen zit dicht bij elkaar. Gezelschapspelletjes spelen of gezellig bijkletsen is daarom dubbel zo fijn aan een ovale eettafel.

Afmeting ovale eettafels

Onze ovale eettafels zijn steeds beschikbaar in drie lengtes: 220 cm, 250 cm en 280 cm.

Advies nodig bij het kiezen van een ovale eettafel?

Twijfel je over de kleur, het formaat of het onderstel van jouw toekomstige ovale eettafel? Kom langs in onze showroom en wij helpen je verder bij het kiezen van de ideale ovale eettafel!

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!