Wow.. Jij wilt een grote tafel!

Leuk! Want hoe groter de tafel, hoe meer gezelligheid.

We moeten je wel even informeren over het volgende: Bij het onderstel wat jij hebt gekozen (met het formaat vanaf 260 x 90 cm) bevestigen we een extra steunbalk. We willen natuurlijk wel dat jouw nieuwe standvastige vriend ook écht standvastig is.

ik snap ’m!

Odil & Odil - keramiek Carrara

Odil & Odil zijn een prachtige combinatie van twee organische salontafels, hier in witte Cararra uitvoering. Dankzij hun keramisch tafelblad zijn ze niet vlek gevoelig. Stijlvol aperitieven dus, zonder zorgen!
790,-
(incl. BTW en leveringskosten)
+ -
  • Aan jouw product wordt 6 tot 8 weken gewerkt
  • 10% aanbetaling mogelijk
  • Gratis geleverd & geplaatst

Gratis
bezorgd

Meer dan
2500 tevreden
klanten

Beste prijs-
kwaliteit
verhouding

Niet tevreden?
14 dagen
retourrecht

2 jaar
garantie

Alles verliep goed
Emma Wagemans
Een aantal weken geleden een keramische tafel gekocht. De levering, service en contact verliep soepel. De tafel is prachtig. Hartstikke happy mee.
Geverifieerde koper
Klantenservice: TOP!
Victor Vandenberghe
Wij zijn zeer tevreden over de klantenservice van Unit 14. Dus mocht je hier een stoel of ander meubel willen kopen, zeker doen. Service is uitmuntend en nee ik heb geen aandelen ;) wel ontzettend goed behandeld, zijn we heel erg blij mee!
Geverifieerde koper
Zeer professioneel geleverd
Rosalie borudon
Prachtige tafeltje! Zeer professioneel geleverd.
Geverifieerde koper
meer reviews
Productinformatie

Odil & Odil: design salontafels

Odil & Odil vormen een speels duo en zijn net dat tikkeltje anders dan onze andere salontafels. De vorm van het keramisch tafelblad maakt hen namelijk extra bijzonder. De langste zijde meet 105 cm, de kortste 70 cm en de hoogte 34 cm. Kies voor de volledige set van twee salontafels, of kies er eentje uit in je favoriete kleur.

Onze onderstellen, een sterk staaltje vakmanschap!

Edith

Zij is ons meest elegante onderstel. Edith staat stevig met beide pootjes op de grond, maar laat toch meer dan genoeg plek vrij voor stoelen en banken. Edith.. Non, je ne te regrette pas!

Hugo

Misschien wel ons strakste onderstel. Hugo is lekker recht door zee en staat als een huis, wat hem een tijdloos en simplistisch karakter geeft. That’s how we like it!

Felix

Dit onderstel is een potig baasje. Felix is klassiek, maar past ook perfect in een modern interieur. Hij is het meest veelzijdige onderstel dat we hebben, dat staat als een paal boven water!

Fidel

Hip, in-your-face en lekker uitgesproken. Fidel zijn strakke lijnen maken hem een geliefd onderstel. Vooral in industriële interieurs is deze trouwe baas een graag geziene gast. Fidel, je bent bruut!

Levering & betaling

Belgisch design, rechtstreeks vanuit onze showroom in Kontich bij jou aan de deur geleverd. In België en Nederland leveren we gratis aan huis en we zorgen uiteraard altijd voor een goed verpakte tafel, zodat ze zich niet bezeert tijdens de rit! Als de tafel bijna klaar is contacteren we je om de levering in te plannen. Op onze service pagina vind je meer informatie!

klantenservice

Unit 14
Schuif je even aan?

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

lees ons verhaal