Nieuw: gestoffeerde stoelen met maximaal zitcomfort

Onze collectie eetkamerstoelen werd uitgebreid met enkele gestoffeerde stoelen, die extra comfortabel zitten. Net zoals bij onze eettafels staat kwaliteit voorop en kozen we voor stoelen die oerdegelijk zijn en tegelijk goed passen bij onze collectie keramische eettafels. Benieuwd naar de verschillende modellen? We stellen ze graag aan je voor!

Elias

De Elias eetkamerstoelen zijn perfect voor wie stoelen wenst die niet al te veel plaats innemen. Deze beschikken niet over een armleuning, maar door de prachtige stof oogt de stoel kwalitatief én dat is hij ook. De poten van de stoel zijn net zoals onze Edith eettafel extra elegant door de schuine poten. Net zoals de eettafels werden deze eetkamerstoelen voorzien van zwarte poten. Voor de bekleding heb je de keuze uit grijze polyester stof of zwarte velvet stof. 

 

Eetkamerstoel_zwart_velvet Eetkamerstoel_grijs_stof

Hofu

De Hofu eetkamerstoelen zijn beschikbaar in een bruine stof (trouwens dé trend van dit jaar). Deze stoel neemt wat meer plek in, maar is de ideale kuipstoel om tot in de late uurtjes te dineren. Deze stoel komt in drie uitvoeringen wat de poten betreft, zo kies je uit een Slide frame, een Cross frame of een Turn frame - 180 graden draaibaar. 

 

Kinko

De Kinko eetkamerstoelen kunnen het best omschreven worden als: sober, modern & ultracomfortabel. Deze zijn beschikbaar in donkergrijs of groen. Deze stoel neemt wat meer plek in, maar is de ideale kuipstoel om lang te tafelen. Ook deze  stoel komt in drie uitvoeringen wat de poten betreft, zo kies je uit een Slide frame, een Cross frame of een Turn frame - 180 graden draaibaar. 

Yanai

De Yanai eetkamerstoelen zijn de ideale stoelen voor wie streeft naar een tijdloze, frisse, stijlvolle woonkamer. De inkeping aan de rugzijde maakt de stoel toch een tikkeltje speciaal. Deze stoel is verkrijgbaar in lichtgrijze en lichtbeie stof. Net zoals de Kinko & Hofu stoel heb je hier ook de keuze tussen de drie onderstellen: en Slide frame, een Cross frame of een Turn frame - 180 graden draaibaar. 

Deze stoelen zijn te bezichtigen in onze showroom. Kom langs en test ze uit, naast je favoriete eettafel!