NIEUW! Outdoor/Indoor Bistrotafels

Bistrotafels voor buiten

Het is zover: vanaf nu is het mogelijk om ook bistrotafels via onze webshop te bestellen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ben je al een tijdje op zoek naar de ideale bistrotafel? Lees dan zeker verder!

Ronde bistrotafels

De ronde bistrotafel is misschien wel de populairste variant onder dit type tafels. Onze ronde bistrotafels hebben een diameter van 70 cm, een hoogte van 73,5 cm en zijn geschikt voor 2 à 4 personen. Je plaatst ze als horecazaak op je terras of als particulier op een balkon of in je keuken om gezellig iets kleins aan te eten. De bistrotafels zijn zowel in zwart (Nero Marquina), als in wit (Carrara) keramiek beschikbaar en zijn dus uiterst onderhoudsvriendelijk, klaar voor een duurzaam bestaan!

Bistrotafels vierkant

Een vierkante bistrotafel kan perfect gecombineerd worden met één of meerdere exemplaren voor wie toch wat meer ruimte wenst. Je schuift de bistrotafels ook weer gemakkelijk uit elkaar en kunt zo vaak van opstelling wisselen. De zijde van de bistrotafel meet 70 cm, de hoogte 73,5 cm. Ook deze bistrotafels zijn beschikbaar in zowel in zwart (Nero Marquina), als in wit (Carrara) keramiek.

Marmeren bistrotafels 

Een marmeren bistrotafel is erg populair onder heel wat horecazaken. Helaas is marmer niet het meest geschikte materiaal om buiten, in het bijzonder bij slechte weersomstandigheden, te plaatsen. Gelukkig hebben we hiervoor een gelijkwaardig materiaal, dat geen afbreuk doet aan de look & feel van marmer. Je raadt het al… ook voor onze bistrotafels kozen we opnieuw voor keramiek, zodat de tafel:

1) uitermate geschikt is voor het morsen van allerlei drankjes

2) buiten op je terras overleeft (ook bij winterse temperaturen)

3) gemakkelijk herschikt kan worden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over mogelijke breuken

Op zoek naar een bistrotafel voor je horecazaak of voor bij je thuis? Bestel hier je bistrotafel(s)!  

Bistrotafel Edgard

220,-

scandinavische eetkamerstoel

Bistrotafel Florent

220,-

bistrotafel keramiek

Bistrotafel Edgard

220,-

bistrotafel keramiek