Kuipstoelen

Een kuipstoel, zoals de naam het zelf al verklapt, is een stoel waarvan de zitting de vorm van een kuipje heeft. Kenmerkend voor een kuipstoel is dat de rug- en armleuning aan elkaar verbonden zijn en ze daardoor één geheel vormen. De laatste jaren wint de kuipstoel aan populariteit en dat begrijpen we maar al te goed. Met een kuipstoel geniet je van maximaal zitcomfort!

Extra informatie

Eetkamerstoelen in verschillende stijlen

Bij mooie eettafels horen ook mooie eetkamerstoelen. Stoelen nemen een prominente plek in je woonkamer, dus je wilt uiteraard dat deze een goed passen bij je eettafel. Op zoek naar een kuipstoel? Dan zijn Hofu, Kinko of Yanai zeker iets voor jou! Eerder fan van velvet? Dan kunnen we je waarschijnlijk bekoren met onze Alice of Cécile stoelen. Ook voor liefhebbers van stoffen stoelen hebben we nog onze klassiekers: Armand & Theo.

Niet zeker van je stuk? Kom de stoelen uittesten in onze showroom!

Een stoel moet natuurlijk... goed zitten. Ook al kiezen we onze stoelen zorgvuldig uit en hechten we veel belang aan het zitcomfort, we hebben er alle begrip voor dat je de stoel even wil uittesten. In onze showroom vind je alle modellen terug en ben je welkom voor een "testzit". Heb je ook al één van onze tafels op het oog? Dan is het mogelijk om in de showroom de ideale match te vinden tussen de stoelen en de gewenste tafel, door verschillende combinaties uit te testen. Ook helpen wij je graag verder bij het maken van de juiste keuze van stoelen door persoonlijk advies.

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!