Wow.. Jij wilt een grote tafel!

Leuk! Want hoe groter de tafel, hoe meer gezelligheid.

We moeten je wel even informeren over het volgende: Bij het onderstel wat jij hebt gekozen (met het formaat vanaf 260 x 90 cm) bevestigen we een extra steunbalk. We willen natuurlijk wel dat jouw nieuwe standvastige vriend ook écht standvastig is.

ik snap ’m!

Hugo tafel - keramiek Rosso - UltraThin

Het stalen onderstel van de Hugo eettafel is de eenvoud zelf en zorgt voor de perfecte steun voor een blad van keramiek met een roestige look!
1780,-
+ -
  • Aan jouw product wordt 6 tot 8 weken gewerkt
  • 10% aanbetaling mogelijk
  • Gratis geleverd & geplaatst

Gratis
bezorgd

Design uit België

2 jaar garantie

Betaalbaar design

De mooiste tafelbladen van de beste kwaliteit

Voor knoeiers en schrijvers. Voor lezers en eters. Voor jou!

Naturel Eikenhout

De prachtige eikenhouten tafelbladen die wij aanbieden zijn afkomstig van duurzame bossen uit Oost-Europa. De stevige eiken uit deze bossen worden gekapt en in hun plaats worden nieuwe eikenboompjes geplant, die op hun beurt weer stevige eiken worden. De bladen zijn gemaakt van twee centimeter dik eikenhout, gecertificeerd volgens de internationale eisen en bewerkt met twee krasvaste beschermingslagen.

Cognac Eikenhout

Je kunt onze tafelbladen naar eigen smaak aanpassen. Omdat elk interieur anders is, en smaken verschillen, bieden we je de optie om het eikenhouten tafelblad te laten beitsen. Hou je van een statige en klassieke uitstraling? Ga dan voor de kleur cognac! De bladen zijn gemaakt van twee centimeter dik eikenhout, gecertificeerd volgens de internationale eisen en bewerkt met twee krasvaste beschermingslagen.

Donkerbruin Eikenhout

Leef je een bruin leven? Dan leef je een goed leven! En daar past een mooi donkerbruin eikenhouten tafelblad dan perfect bij. De donkerbruine kleur van het hout geeft je tafelblad een unieke uitstraling en geeft de structuur een extra dimensie. De bladen zijn gemaakt van twee centimeter dik eikenhout, gecertificeerd volgens de internationale eisen en bewerkt met twee krasvaste beschermingslagen.

Zwart Eikenhout

Een zwart gebeitste eikenhouten tafelblad is ‘’poepchic’’ volgens Jonas en Sylvester. De mannen achter Unit 14 spreken openlijk hun liefde voor dit tafelblad uit. De diep donkere kleur van dit blad zorgt ervoor dat je telkens als je aanschuift weer wat nieuwe structuren in het hout ontdekt. De bladen zijn gemaakt van twee centimeter dik eikenhout, gecertificeerd volgens de internationale eisen en bewerkt met twee krasvaste beschermingslagen.

Carrara

Keramiek is één van de meest duurzame materialen voor het maken van tafels. Een tafel met een keramisch blad voegt veel toe qua design en heeft een moderne uitstraling. Dit komt perfect tot zijn recht in onze witte Carrara. De kleur en textuur van Carrara is gebaseerd op het bijna vlekkeloze marmer dat wordt gewonnen in de stad Carrara, in het noordwesten van Toscane in Italië.
Lees meer over de voordelen van keramiek.

Nero Marquina

Onze keramische tafelbladen zijn licht, maar ook erg sterk. Daarnaast zijn het echte designer-tafels met strakke lijnen en een elegante uitstraling. Zo ook onze zwarte Nero Marquina, vernoemd naar het zwarte Nero Marquina marmer van hoge kwaliteit, dat wordt gewonnen in de regio Marquina in Spanje. Het keramiek is zwart van kleur, met kenmerkende witte aders. Door zijn diep donkere kleur heeft deze tafel een luxe uitstraling.
Lees meer over de voordelen van keramiek.

Sahara Noir

Een tafel met een keramisch blad blijft kras- en vlekvrij, kan tegen een stootje en is hittebestendig. Zo ook onze Sahara, gebaseerd op het Sahara Noir marmer, dat bekend is om zijn karakteristieke bruine en gouden aders op een donkere, bijna zwarte achtergrond, dat wordt gewonnen in Tunesië. Sahara zorgt voor een warme en luxe uitstraling.
Lees meer over de voordelen van keramiek.

Deze bladen testen in jouw interieur? Dat kan!

bestel stalen

Onze onderstellen, een sterk staaltje vakmanschap!

Edith

Zij is ons meest elegante onderstel. Edith staat stevig met beide pootjes op de grond, maar laat toch meer dan genoeg plek vrij voor stoelen en banken. Edith.. Non, je ne te regrette pas!

Hugo

Misschien wel ons strakste onderstel. Hugo is lekker recht door zee en staat als een huis, wat hem een tijdloos en simplistisch karakter geeft. That’s how we like it!

Felix

Dit onderstel is een potig baasje. Felix is klassiek, maar past ook perfect in een modern interieur. Hij is het meest veelzijdige onderstel dat we hebben, dat staat als een paal boven water!

Fidel

Hip, in-your-face en lekker uitgesproken. Fidel zijn strakke lijnen maken hem een geliefd onderstel. Vooral in industriële interieurs is deze trouwe baas een graag geziene gast. Fidel, je bent bruut!

Levering & betaling

Belgisch design, rechtstreeks vanuit onze showroom in Kontich bij jou aan de deur geleverd. In België en Nederland leveren we gratis aan huis en we zorgen uiteraard altijd voor een goed verpakte tafel, zodat ‘ie zich niet bezeerd tijdens de rit! Als de tafel bijna klaar is contacteren we je om de levering in te plannen. Op onze service pagina vind je meer informatie!

klantenservice

Unit 14
Schuif je even aan?

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

lees ons verhaal