Wow.. Jij wilt een grote tafel!

Leuk! Want hoe groter de tafel, hoe meer gezelligheid.

We moeten je wel even informeren over het volgende: Bij het onderstel wat jij hebt gekozen (met het formaat vanaf 260 x 90 cm) bevestigen we een extra steunbalk. We willen natuurlijk wel dat jouw nieuwe standvastige vriend ook écht standvastig is.

ik snap ’m!

George & Gaspar - keramiek zwart & wit

George & Gaspar zijn de ideale combinatie als bijzet- en salontafel, hier in zwarte en witte uitvoering. Dankzij hun keramisch tafelblad zijn ze niet vlekgevoelig en kunnen ze heel wat vlekken de baas.
490,-
(incl. BTW en leveringskosten)
+ -
  • Aan jouw product wordt 6 tot 8 weken gewerkt
  • 10% aanbetaling mogelijk
  • Gratis geleverd & geplaatst

Gratis
bezorgd

Meer dan 3000
tevreden klanten

Stijlvol. Duurzaam.
Belgisch.

Niet tevreden?
100 dagen retourrecht

5 jaar
garantie

Altijd bereikbaar
Reda EL3
Zeer tevreden! Snelle service en altijd bereikbaar.
Geverifieerde koper
Zeer professioneel van Unit 14
Eveline Van Buggenhout
Unit 14 heeft mooie tafels en stoelen, een goede prijs-kwaliteitverhouding, houdt zich aan de afspraken en zorgt voor een snelle levering.
Top!
Geverifieerde koper
Bestelling ging makkelijk
Jonas Lens
Bestelling ging makkelijk. De bezorging ook volgens afspraak, product goed verpakt. Kortom zeer tevreden.
Geverifieerde koper
meer reviews
Productinformatie

Set ronde salontafels: George & Gaspar

George & Gaspar zijn een vrolijk duo en vormen samen een set ronde salontafels. George beschikt over een diameter van 70 cm en een hoogte van 38 cm. Gaspar daarentegen beschikt over een diameter van 40 cm en een hoogte van 45,5 cm. Ronde salontafels zijn ideaal voor zowel grote als kleine ruimtes. Je kunt ervoor kiezen de twee ronde salontafels samen als een set bij elkaar te schuiven of je kunt er net voor kiezen om ze op te splitsen. Wens je wat meer contrast? Kies dan voor ronde salontafels in twee verschillende kleuren, zoals hier op de afbeelding te zien. Het tafelblad van de ronde salontafels wordt vervaardigd uit keramiek, waardoor ze extra onderhoudsvriendelijk zijn. Iedereen maakt wel eens vlekken, maar met deze ronde, keramische salontafels hoef je je geen zorgen meer te maken. We kozen hier voor een marmerlook in Nero Marquina en Carrara marmer.

Onze onderstellen, een sterk staaltje vakmanschap!

Edith

Zij is ons meest elegante onderstel. Edith staat stevig met beide pootjes op de grond, maar laat toch meer dan genoeg plek vrij voor stoelen en banken. Edith.. Non, je ne te regrette pas!

Hugo

Misschien wel ons strakste onderstel. Hugo is lekker recht door zee en staat als een huis, wat hem een tijdloos en simplistisch karakter geeft. That’s how we like it!

Felix

Dit onderstel is een potig baasje. Felix is klassiek, maar past ook perfect in een modern interieur. Hij is het meest veelzijdige onderstel dat we hebben, dat staat als een paal boven water!

Fidel

Hip, in-your-face en lekker uitgesproken. Fidel zijn strakke lijnen maken hem een geliefd onderstel. Vooral in industriële interieurs is deze trouwe baas een graag geziene gast. Fidel, je bent bruut!

Levering & betaling

Belgisch design, rechtstreeks vanuit onze showroom in Kontich bij jou aan de deur geleverd. In België en Nederland leveren we gratis aan huis en we zorgen uiteraard altijd voor een goed verpakte tafel, zodat ze zich niet bezeert tijdens de rit! Als de tafel bijna klaar is contacteren we je om de levering in te plannen. Op onze service pagina vind je meer informatie!

klantenservice

Unit 14
Schuif je even aan?

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

lees ons verhaal