Wow.. Jij wilt een grote tafel!

Leuk! Want hoe groter de tafel, hoe meer gezelligheid.

We moeten je wel even informeren over het volgende: Bij het onderstel wat jij hebt gekozen (met het formaat vanaf 260 x 90 cm) bevestigen we een extra steunbalk. We willen natuurlijk wel dat jouw nieuwe standvastige vriend ook écht standvastig is.

ik snap ’m!

Ovale eettafel - Flavie | keramiek Pietra Grey

De Flavie tafel is de ovale variant van onze rechthoekige Edith tafel. De Flavie tafel valt op door haar rondingen, die er prachtig uitzien in combinatie met een blad in grijs keramiek.
2245,-
(incl. BTW en leveringskosten)
Dit product is niet op vooraad.
 • Aan jouw product wordt 8 tot 10 weken gewerkt
 • 10% aanbetaling mogelijk
 • Gratis geleverd & geplaatst

Gratis
bezorgd

Meer dan 3000
tevreden klanten

Stijlvol. Duurzaam.
Belgisch.

Niet tevreden?
100 dagen retourrecht

5 jaar
garantie

Productinformatie

Marmeren tafels, helaas niet zonder zorgen

Marmeren eettafels zorgen voor een frisse verschijning binnen jouw interieur. Alleen zijn ze niet altijd even onderhoudsvriendelijk. En daar vonden wij een oplossing op! Deze keramische eettafel in Pietra Grey keramiek met schuine tafelpoten heet Flavie en is een ovale designtafel waar je zorgeloos aan kunt eten. Je kunt het al raden... De naam Pietra Grey komt van de donker grijze marmer met dezelfde soort print. Deze grijze eettafel wordt gekenmerkt door prachtige witte aders. Zo geniet je toch van een marmeren eettafel binnen je interieur, zonder de nadelen van marmer.

Keramische eettafel als alternatief

Een keramische eettafel is steeds duurzaam, oogt erg stijlvol en is bovendien ultrasterk. Op zoek naar een moderne eettafel? Dan is een keramische eettafel zeker iets voor jou! De grootste voordelen van keramiek ten op zichte van marmer? Marmeren tafels zijn lastig schoon te maken en beschadigen snel, terwijl een keramische tafel net erg onderhoudsvriendelijk is. We zetten graag even de voordelen van keramiek op een rijtje :

 • Krasvast. Je sleutels op tafel gooien levert bij een keramische tafel daarom geen lelijke krassen op. In tegenstelling tot marmeren tafels, die erg krasgevoelig zijn.
 • Hittebestendig. Keramiek kan tegen hele hoge èn hele lage temperaturen, zonder te beschadigen. Waar je bij marmeren tafels zeker dient op te passen voor warme potten en pannen, kan je bij een keramische tafel gewoon je potten rechtstreeks op tafel zetten.
 • Vlekvrij. Het keramische materiaal is niet gevoelig voor vlekken, makkelijk afneembaar en daarom erg hygiënisch. Marmeren eettafels zijn erg vlekgevoelig en daarom minder onderhoudsvriendelijk.

Stalen tafelpoten

De stalen tafelpoten van deze Pietra Grey tafel worden gemaakt uit fijn staal, wat dit een echte designtafel maakt. De metalen tafelpoten werden in het zwart gepoedercoat en hebben een matte uitstraling, waardoor het stalen onderstel erg stijlvol is.

Model van de tafelpoten

Het model Flavie bestaat uit schuine poten en geeft je tafel op die manier een speelse touch. Ook is het stalen onderstel erg functioneel, want dit zorgt ervoor dat je er een maximaal aantal stoelen aan kan plaatsen.

Levering en onderhoud van de keramische tafel

Overtuigd van keramiek als een alternatief voor marmeren eettafels? Fijn! We bezorgen jouw keramische eettafel met marmerlook binnen de 6 tot 8 weken en monteren deze ook ter plaatse. We hechten veel belang aan de service, dus installeren ter plaatse jouw keramische eettafel.

 • 100% vlekbestendige eettafel
 • Stalen poten, zwart gepoedercoat
 • Bezorging en montage van de tafel aan huis

Technische specificaties

 • Dikte blad: 12 mm
 • Hoogte tafel: 74,2 cm
 • Poten materiaal: Staal (zwarte coating)

Onze onderstellen, een sterk staaltje vakmanschap!

Edith

Zij is ons meest elegante onderstel. Edith staat stevig met beide pootjes op de grond, maar laat toch meer dan genoeg plek vrij voor stoelen en banken. Edith.. Non, je ne te regrette pas!

Hugo

Misschien wel ons strakste onderstel. Hugo is lekker recht door zee en staat als een huis, wat hem een tijdloos en simplistisch karakter geeft. That’s how we like it!

Felix

Dit onderstel is een potig baasje. Felix is klassiek, maar past ook perfect in een modern interieur. Hij is het meest veelzijdige onderstel dat we hebben, dat staat als een paal boven water!

Fidel

Hip, in-your-face en lekker uitgesproken. Fidel zijn strakke lijnen maken hem een geliefd onderstel. Vooral in industriële interieurs is deze trouwe baas een graag geziene gast. Fidel, je bent bruut!

Levering & betaling

Belgisch design, rechtstreeks vanuit onze showroom in Kontich bij jou aan de deur geleverd. In België en Nederland leveren we gratis aan huis en we zorgen uiteraard altijd voor een goed verpakte tafel, zodat ze zich niet bezeert tijdens de rit! Als de tafel bijna klaar is contacteren we je om de levering in te plannen. Op onze service pagina vind je meer informatie!

klantenservice

Unit 14
Schuif je even aan?

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

lees ons verhaal