Wow.. Jij wilt een grote tafel!

Leuk! Want hoe groter de tafel, hoe meer gezelligheid.

We moeten je wel even informeren over het volgende: Bij het onderstel wat jij hebt gekozen (met het formaat vanaf 260 x 90 cm) bevestigen we een extra steunbalk. We willen natuurlijk wel dat jouw nieuwe standvastige vriend ook écht standvastig is.

ik snap ’m!

Edith eettafel - keramiek Rosso - UltraThin

De Edith tafel heeft schuine poten in fijn staal. Door het strakke onderstel in combinatie met een roest kleurig keramiek blad oogt de tafel licht en creëert Edith een ruimtelijk gevoel in je kamer!
1780,-
(incl. BTW en leveringskosten)
+ -
 • Aan jouw product wordt 8 tot 10 weken gewerkt
 • 10% aanbetaling mogelijk
 • Gratis geleverd & geplaatst

Gratis
bezorgd

Meer dan 3000
tevreden klanten

Stijlvol. Duurzaam.
Belgisch.

Niet tevreden?
100 dagen retourrecht

5 jaar
garantie

Vlotte levering
Lander Van Laethem
Heel blij met deze aankoop! Mooie tafel en vlotte levering. Goeie service!
Geverifieerde koper
Super goed
Maren Bijnens
Super goed! Heel blij met de tafel en de service.
Geverifieerde koper
Tevreden!
Samuel Staes
De tafel kwam volgens afspraak op het juiste tijdstip. Ben erg blij met de nieuwe aanwinst!
Geverifieerde koper
meer reviews
Productinformatie

De Edith eettafel in Rosso keramiek: een tafel om aan te leven!

Deze keramische eettafel in Rosso keramiek met schuine tafelpoten heet Edith en is een rechthoekige designtafel waar je zorgeloos aan kunt eten. Deze minimalistische eettafel heeft schuine stalen poten die voor een stevige basis van je tafel zorgen.

Keramische eettafel als alternatief

Een keramische eettafel is steeds duurzaam, oogt erg stijlvol en is bovendien ultrasterk. Op zoek naar een moderne eettafel? Dan is een keramische eettafel zeker iets voor jou! De grootste voordelen van keramiek ten op zichte van marmer? Marmeren tafels zijn lastig schoon te maken en beschadigen snel, terwijl een keramische tafel net erg onderhoudsvriendelijk is. We zetten graag even de voordelen van keramiek op een rijtje :

 • Krasvast. Je sleutels op tafel gooien levert bij een keramische tafel daarom geen lelijke krassen op. In tegenstelling tot marmeren tafels, die erg krasgevoelig zijn.
 • Hittebestendig. Keramiek kan tegen hele hoge èn hele lage temperaturen, zonder te beschadigen. Waar je bij marmeren tafels zeker dient op te passen voor warme potten en pannen, kan je bij een keramische tafel gewoon je potten rechtstreeks op tafel zetten.
 • Vlekvrij. Het keramische materiaal is niet gevoelig voor vlekken, makkelijk afneembaar en daarom erg hygiënisch. Marmeren eettafels zijn erg vlekgevoelig en daarom minder onderhoudsvriendelijk.

Stalen tafelpoten

De stalen tafelpoten van deze Rosso tafel worden gemaakt uit fijn staal, wat dit een echte designtafel maakt. De metalen tafelpoten werden in het zwart gepoedercoat en hebben een matte uitstraling, waardoor het stalen onderstel erg stijlvol is.

Model van de tafelpoten

Het model Edith bestaat uit schuine poten en geeft je tafel op die manier een speelse touch. Ook is het stalen onderstel erg functioneel, want dit zorgt ervoor dat je er een maximaal aantal stoelen aan kan plaatsen.

Levering en onderhoud van de keramische tafel

Overtuigd van keramiek als een beter alternatief voor marmeren eettafels? Fijn! We bezorgen jouw keramische eettafel met marmerlook binnen de 6 tot 8 weken en monteren deze ook ter plaatse. We hechten veel belang aan de service, dus installeren ter plaatse jouw keramische eettafel.

 • 100% vlekbestendige eettafel
 • Stalen poten, zwart gepoedercoat
 • Bezorging en montage van de tafel aan huis

Technische specificaties

 • Dikte blad: 5 mm
 • Hoogte tafel: 74,2 cm
 • Poten materiaal: Staal (zwarte coating)

Onze onderstellen, een sterk staaltje vakmanschap!

Edith

Zij is ons meest elegante onderstel. Edith staat stevig met beide pootjes op de grond, maar laat toch meer dan genoeg plek vrij voor stoelen en banken. Edith.. Non, je ne te regrette pas!

Hugo

Misschien wel ons strakste onderstel. Hugo is lekker recht door zee en staat als een huis, wat hem een tijdloos en simplistisch karakter geeft. That’s how we like it!

Felix

Dit onderstel is een potig baasje. Felix is klassiek, maar past ook perfect in een modern interieur. Hij is het meest veelzijdige onderstel dat we hebben, dat staat als een paal boven water!

Fidel

Hip, in-your-face en lekker uitgesproken. Fidel zijn strakke lijnen maken hem een geliefd onderstel. Vooral in industriële interieurs is deze trouwe baas een graag geziene gast. Fidel, je bent bruut!

Levering & betaling

Belgisch design, rechtstreeks vanuit onze showroom in Kontich bij jou aan de deur geleverd. In België en Nederland leveren we gratis aan huis en we zorgen uiteraard altijd voor een goed verpakte tafel, zodat ze zich niet bezeert tijdens de rit! Als de tafel bijna klaar is contacteren we je om de levering in te plannen. Op onze service pagina vind je meer informatie!

klantenservice

Unit 14
Schuif je even aan?

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

lees ons verhaal