Wow.. Jij wilt een grote tafel!

Leuk! Want hoe groter de tafel, hoe meer gezelligheid.

We moeten je wel even informeren over het volgende: Bij het onderstel wat jij hebt gekozen (met het formaat vanaf 260 x 90 cm) bevestigen we een extra steunbalk. We willen natuurlijk wel dat jouw nieuwe standvastige vriend ook écht standvastig is.

ik snap ’m!

Stel jouw tafel samen!

Blad
Onderstel
Formaat
Prijs
Btw
(incl. BTW en leveringskosten)

Totaal:
0,-

+ -
  • Aan jouw product wordt 6 tot 8 weken gewerkt
  • 10% aanbetaling mogelijk
  • Gratis geleverd & geplaatst

Gratis
bezorgd

Meer dan 3000
tevreden klanten

Stijlvol. Duurzaam.
Belgisch.

Niet tevreden?
100 dagen retourrecht

5 jaar
garantie

Productinformatie

Je eigen tafel op maat dankzij onze configurator!

Een tafel op maat online bestellen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Speciaal voor jou ontwikkelden we een configurator, waar je jouw toekomstige eettafel op maat volledig zelf samenstelt. Zo bepaal je niet alleen het formaat, maar ook het materiaal en model van je tafelblad. Ook de tafelpoten kies je volledig zelf, wat de tafel extra uniek maakt. Hoe dat in zijn werk gaat? Dat leggen we je graag stap voor stap even uit:

1. Kies de vorm van het tafelblad

Momenteel heb je de keuze tussen ovalen tafelbladen en rechthoekige tafelbladen. Een rechthoekige eettafel is compact en past in pakweg elke ruimte. Een ovale eettafel wint de laatste tijd aan populariteit en is ideaal voor grotere ruimtes. Dankzij deze vorm wordt de tafel een echte eyecatcher in jouw interieur!

2. Kies het formaat van het tafelblad

De belangrijkste keuze voor je tafel op maat: het formaat van het tafelblad! Onze tool maakt het mogelijk om te kiezen tussen een brede waaier aan maten. We starten vanaf 180 cm en schuiven zo steeds 20 cm op tot en met 300 cm. Staat jouw gewenste formaat er niet tussen? Contacteer ons even via [email protected], dan bekijken we graag met jou de mogelijkheden. Omdat we het erg belangrijk vinden om je zo goed mogelijk te informeren, zie je naast de afmeting ook het maximum aantal stoelen dat aan jouw tafel op maat past.

3. Kies het materiaal van het tafelblad

Omdat elk interieur uniek is, bieden we graag ook een ruime materiaalkeuze aan wat betreft het tafelblad. Duurzaamheid vinden we erg belangrijk en daarom kozen we ervoor om enkel keramische tafelbladen op te nemen in ons assortiment. Meer weten over de onderhoudsvriendelijkheid van dit materiaal? Ontdek hier alle voordelen van keramiek. In onze collectie beschik je over een ruime keuze van keramische tafelbladen zoals: Nero Marquina, Rosso, Calacatta etc. Onze keramische tafelbladen in Nero Marquina, Noir Désir of betonlook zijn geschikt voor iedereen die op zoek is naar een donkere tafel. Houd je eerder van lichte tafelbladen, dan bevelen we Carrara of Calacatta keramiek. 

4. Kies de tafelpoten van de tafel

Onze configurator biedt vier type tafelpoten aan: Edith, Felix, Hugo en Fidel. Onze Felix tafelpoten zijn eenvoudig en tijdloos en maken het mogelijk om extra stoelen aan de kopse kant te plaatsen. Ook de Edith tafelpoten maken dit mogelijk, alleen zien deze qua look net wat anders uit. De schuine tafelpoten geven dit model namelijk een speels effect. Daarnaast heb je nog de keuze tussen de U-vormige tafelpoten, genaamd Hugo en het gekruiste onderstel, genaamd Fidel. Tip: Fidel is hét favoriete onderstel voor wie een ovaalvormige tafel kiest.

Zo, klaar om aan de slag te gaan en je tafel op maat samen te stellen? 

Onze onderstellen, een sterk staaltje vakmanschap!

Edith

Zij is ons meest elegante onderstel. Edith staat stevig met beide pootjes op de grond, maar laat toch meer dan genoeg plek vrij voor stoelen en banken. Edith.. Non, je ne te regrette pas!

Hugo

Misschien wel ons strakste onderstel. Hugo is lekker recht door zee en staat als een huis, wat hem een tijdloos en simplistisch karakter geeft. That’s how we like it!

Felix

Dit onderstel is een potig baasje. Felix is klassiek, maar past ook perfect in een modern interieur. Hij is het meest veelzijdige onderstel dat we hebben, dat staat als een paal boven water!

Fidel

Hip, in-your-face en lekker uitgesproken. Fidel zijn strakke lijnen maken hem een geliefd onderstel. Vooral in industriële interieurs is deze trouwe baas een graag geziene gast. Fidel, je bent bruut!

Levering & betaling

Belgisch design, rechtstreeks vanuit onze showroom in Kontich bij jou aan de deur geleverd. In België en Nederland leveren we gratis aan huis en we zorgen uiteraard altijd voor een goed verpakte tafel, zodat ze zich niet bezeert tijdens de rit! Als de tafel bijna klaar is contacteren we je om de levering in te plannen. Op onze service pagina vind je meer informatie!

klantenservice

Unit 14
Schuif je even aan?

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

lees ons verhaal