Bistrotafels

Met deze bistrotafels lanceren we meteen onze eerste outdoorcollectie. We kozen voor onze bestsellers Carrara & Nero Marquina keramiek, in een ronde en vierkante vorm. Met deze bistrotafels fleur je meteen jouw terras, balkon of tuin op. Ook binnen kunnen deze bistrotafels een mooie aanvulling vormen binnen je interieur.

Extra informatie

Waan jezelf in Parijs met onze bistrotafels!

Het typische beeld van Parijs: ontelbaar veel bistrotafels op heel wat terrasjes. Je kent het wel: de bistrotafels staan mooi op een rij en de stoelen kijken steeds uit op de straatkant. Dankzij onze bistrotafels ben je in een mum van tijd in deze Franse hoofdstad. Waarom we zelf fan zijn van bistrotafels? Omdat ze zo veelzijdig zijn! Een bistrotafel kan zowel binnen als buiten een mooi plekje krijgen. In een kleinere keuken bijvoorbeeld, waar je snel een hapje kunt eten. Maar ook buiten op je terras, balkon of in de tuin op een plek waar je tot rust wilt komen. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos met deze bistrotafels!

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!