Wow.. Jij wilt een grote tafel!

Leuk! Want hoe groter de tafel, hoe meer gezelligheid.

We moeten je wel even informeren over het volgende: Bij het onderstel wat jij hebt gekozen (met het formaat vanaf 260 x 90 cm) bevestigen we een extra steunbalk. We willen natuurlijk wel dat jouw nieuwe standvastige vriend ook écht standvastig is.

ik snap ’m!

Bistrotafel Florent - Carrara

Haal de look van een marmeren bistrotafel in huis met Florent! Dineren wordt extra gezellig aan deze ronde bistrotafel.
220,-
(incl. BTW en leveringskosten)
+ -
  • Aan jouw product wordt 6 tot 8 weken gewerkt
  • 10% aanbetaling mogelijk
  • Gratis geleverd & geplaatst

Gratis
bezorgd

Meer dan 3000
tevreden klanten

Stijlvol. Duurzaam.
Belgisch.

Niet tevreden?
100 dagen retourrecht

10 jaar
garantie

Productinformatie

Florent: bistrotafel in marmerlook

Marmeren bistrotafels zijn ongetwijfeld de meest gekende bistrotafels. Iedereen kent ze wel: ze fleuren vele terrasjes van horecazaken op, maar ze vrolijken ook gemakkelijk een balkon of terras op. Niet alleen als buitentafeltje, maar ook voor binnen kunnen ze perfect dienen. In de keuken bijvoorbeeld, waar het handig is om over een kleine tafel te beschikken om snel een hapje te eten. Eten & drinken zonder vlekken te maken doe je aan deze witte bistrotafel met een tafelblad uit keramiek.

Witte bistrotafel

Deze keramieksoort is geïnspireerd op Carrara marmer. Zo geniet je van een marmeren bistrotafel, zonder de nadelen ervan. Je buitentafeltje kan zo tegen weer en wind en is gemakkelijk proper te maken met simpelweg wat water en zeep. Ook handig voor binnengebruik dus, want een tafel waaraan gegeten of gedronken wordt, moet tegen een stootje kunnen.

Productspecificaties

Het tafelblad beschikt over een diameter van 70 cm en een hoogte van 75 cm. 

Onze onderstellen, een sterk staaltje vakmanschap!

Edith

Zij is ons meest elegante onderstel. Edith staat stevig met beide pootjes op de grond, maar laat toch meer dan genoeg plek vrij voor stoelen en banken. Edith.. Non, je ne te regrette pas!

Hugo

Misschien wel ons strakste onderstel. Hugo is lekker recht door zee en staat als een huis, wat hem een tijdloos en simplistisch karakter geeft. That’s how we like it!

Felix

Dit onderstel is een potig baasje. Felix is klassiek, maar past ook perfect in een modern interieur. Hij is het meest veelzijdige onderstel dat we hebben, dat staat als een paal boven water!

Fidel

Hip, in-your-face en lekker uitgesproken. Fidel zijn strakke lijnen maken hem een geliefd onderstel. Vooral in industriële interieurs is deze trouwe baas een graag geziene gast. Fidel, je bent bruut!

Levering & betaling

Belgisch design, rechtstreeks vanuit onze showroom in Kontich bij jou aan de deur geleverd. In België en Nederland leveren we gratis aan huis en we zorgen uiteraard altijd voor een goed verpakte tafel, zodat ze zich niet bezeert tijdens de rit! Als de tafel bijna klaar is contacteren we je om de levering in te plannen. Op onze service pagina vind je meer informatie!

klantenservice

Unit 14
Schuif je even aan?

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

lees ons verhaal