Binnenkijken bij… tevreden klanten!

Salontafels

We bespraken in onze vorige blogs al een aantal interieurs bij klanten met onze eettafels. Ook konden we al heel wat klanten blij maken met onze onderhoudsvriendelijke salontafels. Benieuwd welke salontafels reeds een plekje kregen binnen prachtige woonkamers? Kijk dan even mee!

De meest gekozen salontafel combinatie is ongetwijfeld George & Gaspar. In dit herenhuis werd gekozen voor de combinatie van twee witte, ronde salontafels, die mooi over elkaar worden geschoven omwille van de verschillende hoogtes. Voor het volledige interieur werd voor lichte kleuren gekozen, waardoor de tafelbladen in Carrara marmer perfect binnen deze stijl passen. 


 

In dit bohemian interieur komt de salontafel set George & Gaspar volledig tot zijn recht. Er werd gekozen voor contrast met een Gaspar tafel in zwart keramiek en een witte George tafel in Carrara. Dit gezellige interieur vraagt om subtiele salontafels, zodat de overige kleurrijke elementen binnen het interieur de aandacht krijgen. De ronde vorm zorgt voor een speels effect, wat binnen deze stijl een extra pluspunt vormt.

Op zoek naar een nieuwe salontafel? Ontdek al onze keramische salontafels.