Binnenkijken bij... tevreden klanten!

Eettafels

We worden laaiend enthousiast wanneer we onze eettafelssalontafels of stoelen zien staan in de woonkamer van een tevreden klant. Daarom besloten we om enkele klanten een bezoekje te brengen met onze fotograaf om deze prachtige interieurs vast te leggen. We gingen langs bij klanten die voor een keramische eettafel kozen. Kijk je even mee?

In dit nieuwbouwappartement werd gekozen voor de Felix eettafel in keramiek Rosso. Keramiek Rosso valt op door de warme uitstraling, wat hier perfect tot uiting komt in dit appartement. We kregen in onze showroom al meerdere keren de vraag of keramiek Rosso wel goed past bij een houten vloer en deze foto vormt daar het ultieme bewijs voor. Keramiek Rosso komt hier heel goed tot zijn recht vanwege het rustige interieur met natuurlijke, lichte kleuren. Deze klant koos er ook voor om de eettafel te combineren met onze Armand stoelen in zwart hout, met een lichtgrijze zitten. Een geslaagde combinatie, als je ‘t ons vraagt!

 

De eigenaars van deze gezellige woonst waren op zoek naar een eettafel die zowel matcht met de vintage kast en de houten vloer van hun woning. Er werd gekozen voor een keramische eettafel in betonlook: een eettafel die voor perfecte harmonie zorgt met de overige elementen in de woonkamer. 

Een eettafel in betonlook past perfect in industriële woonkamers of vintage woonkamers om net voor contrast te zorgen. 

 

In deze  lichtrijke woning met tal van authentieke elementen werd voor een strakke eettafel in  Calacatta keramiek gekozen. Vanuit de keuken kijk je uit op deze eettafel, waardoor de U-  vormige tafelpoten extra opvallen. Deze Hugo eettafel is drie meter lang en past perfect binnen het moderne interieur. 

 

Op zoek naar een nieuwe eettafel? Ontdek onze collectie eettafels online of kom langs naar onze showroom voor interieuradvies!