Wow.. Jij wilt een grote tafel!

Leuk! Want hoe groter de tafel, hoe meer gezelligheid.

We moeten je wel even informeren over het volgende: Bij het onderstel wat jij hebt gekozen (met het formaat vanaf 260 x 90 cm) bevestigen we een extra steunbalk. We willen natuurlijk wel dat jouw nieuwe standvastige vriend ook écht standvastig is.

ik snap ’m!

Bente salontafel - keramiek Carrara

Bente is een rechthoekige salontafel in wit Carrara keramiek, met zwart stalen poten. Bij deze tafel hoef je geen schrik te hebben om te morsen, want dankzij het keramische tafelblad is deze salontafel onderhoudsvriendelijk en gemakkelijk schoon te maken.
595,-
(incl. BTW en leveringskosten)
+ -
  • Aan jouw product wordt 6 tot 8 weken gewerkt
  • 10% aanbetaling mogelijk
  • Gratis geleverd & geplaatst

Gratis
bezorgd

Meer dan
2500 tevreden
klanten

Beste prijs-
kwaliteit
verhouding

Niet tevreden?
14 dagen
retourrecht

2 jaar
garantie

Erg tevreden
Karin Meyer
Erg tevreden over de service en de levering. Allemaal snel verlopen.
Geverifieerde koper
Ik ben zeer tevreden
Fons Baltus
Ben zeer tevreden over de snelle levering en de uitstekende verpakking.
Geverifieerde koper
Goede prijs/kwaliteit
Annabelle Elsen
Snelle levering en goede kwaliteit ten opzichte van de prijs.
Geverifieerde koper
meer reviews
Productinformatie

Witte, rechthoekige salontafel

De Bente salontafel is een rechthoekige salontafel en meet 120x70x34 cm. Kies voor deze witte salontafel wanneer je een frisse look binnen je interieur wenst te creëren. Vlekken maken doen we allemaal, maar gelukkig verdraagt deze rechthoekige salontafel werkelijk al het vuil waardoor je met wat water en een sponsje ‘m in een handomdraai terug proper maakt. Het tafelblad wordt namelijk vervaardigd uit keramiek: een ultrasterk en onderhoudsvriendelijk materiaal. Voor deze witte salontafel kozen we voor een Carrara marmerlook, waardoor het tafelblad precies op deze populaire natuursteen lijkt. Echt waar, je maakt iedereen gemakkelijk wijs dat dit echt marmer is! Ontdek hier alle voordelen van keramiek.

Onze onderstellen, een sterk staaltje vakmanschap!

Edith

Zij is ons meest elegante onderstel. Edith staat stevig met beide pootjes op de grond, maar laat toch meer dan genoeg plek vrij voor stoelen en banken. Edith.. Non, je ne te regrette pas!

Hugo

Misschien wel ons strakste onderstel. Hugo is lekker recht door zee en staat als een huis, wat hem een tijdloos en simplistisch karakter geeft. That’s how we like it!

Felix

Dit onderstel is een potig baasje. Felix is klassiek, maar past ook perfect in een modern interieur. Hij is het meest veelzijdige onderstel dat we hebben, dat staat als een paal boven water!

Fidel

Hip, in-your-face en lekker uitgesproken. Fidel zijn strakke lijnen maken hem een geliefd onderstel. Vooral in industriële interieurs is deze trouwe baas een graag geziene gast. Fidel, je bent bruut!

Levering & betaling

Belgisch design, rechtstreeks vanuit onze showroom in Kontich bij jou aan de deur geleverd. In België en Nederland leveren we gratis aan huis en we zorgen uiteraard altijd voor een goed verpakte tafel, zodat ze zich niet bezeert tijdens de rit! Als de tafel bijna klaar is contacteren we je om de levering in te plannen. Op onze service pagina vind je meer informatie!

klantenservice

Unit 14
Schuif je even aan?

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

lees ons verhaal