Eettafels in keramiek 

Of je nu op zoek bent naar een vergadertafel, eettafel, salontafel of bijzettafel: bij ons ben je aan het juiste adres. Onze eettafels worden steeds met de grootste zorg vervaardigd en worden gemaakt om een duurzaam leven te leiden. Zo zijn de tafelbladen en de stalen poten uiterst duurzaam en kunnen onze eettafels best tegen een stootje.

Extra informatie

Een eettafel: het centrale punt van je woonkamer

Een eettafel vormt een belangrijk element in je woon- of eetkamer. Een gezellige eettafel zorgt voor leuke momenten met familie en vrienden. In onze collectie vind je eettafels in verschillende stijlen, bijvoorbeeld: een eettafel in betonlook, een eettafel met marmerlook, een eettafel met industri√ęle look etc. Ook vind je bij naast eettafels geschikte stoelen via onze webshop.

Je eigen eettafel op maat

Via onze tafelconfigurator stel je in 1,2,3 je eigen eettafel samen. Zo kies je eenvoudig de vorm, het materiaal, het tafelblad, het model van tafelpoten en het gewenste formaat van je eettafel. Wist je trouwens dat onze eettafels beschikbaar zijn in heel wat verschillende maten? Een eettafel van 180 cm is de kleinste en een eettafel van 300 cm is de grootste in ons assortiment. Een brede waaier aan keuze dus! Heb je jouw weg nog niet gevonden naar onze tafelconfigurator? Stel hier je tafel samen

Je eettafel gemakkelijk online kopen

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van eettafels & salontafels gemakkelijk en leuker moet zijn. Je toekomstige eettafel bestel je eenvoudig online via onze webshop, waar een aanbetaling van 10% mogelijk is. Vervolgens zetten we jouw bestelling zorgvuldig klaar en leveren we deze aan huis met de beste service. Zo monteren we jouw eettafel tot deze netjes in de desgewenste ruimte staat.

Eettafel uit keramiek

Een eettafel uit keramiek is erg onderhoudsvriendelijk. Zo hoef je je geen zorgen te maken dat de eettafel snel vuil of beschadigd raakt. Een eettafel uit keramiek kan de hardnekkigste vlekken de baas. Voor het onderhoud van de eettafel raden we aan om deze simpelweg schoon te maken met wat water, zeep en een sponsje.

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!