Tijdloos Belgisch design. Het kloppend hart van je huis.

bekijk onze tafels

Gratis
bezorgd

Design uit België

2 jaar garantie

Betaalbaar design

Liever zelf
jouw tafel samenstellen?

Dat kan met onze configurator! Hoe dan? Kies zelf het tafelblad, het onderstel en de gewenste grootte van je tafel, bestel ‘m en schuif lekker aan!

naar de configurator
  1. 1
  2. 2

Kom sfeer proeven.

Wil je materialen voelen, tafels zien en onze koffie proeven? De deuren van onze showroom in Kontich staan voor je open, Jonas en Sylvester ontvangen je met open armen en doen niets liever dan stijladvies geven!

afspraak maken

Stalen thuis ontvangen.

Wil je zeker weten dat jouw nieuwe tafel perfect in jouw interieur past? Bestel dan eerst onze stalen, daarmee kun je goed zien welke materialen en kleuren er in jouw huis passen! Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

stalen bestellen

Een tafel waaraan geleefd kan worden.

Joost Benard

Wil je je laten inspireren?

Een foto zegt meer dan duizend woorden. We delen onze standvastige vrienden daarom altijd graag met onze trouwe volgers op Instagram. Voor je wekelijkse portie interieur inspiratie volg je ons op Instagram.

onze instagram

Unit 14
Schuif je even aan?

Bij Unit 14 vinden we dat het kopen van tafels makkelijker én leuker moet zijn. Daarom deden we elkaar de belofte om altijd te gaan voor het mooiste resultaat en de beste service. Het pact was gesloten. Wij zijn Jonas en Sylvester en wij leveren tafels met een tijdloos design uit België met een garantie op kwaliteit, voor een goede prijs!

lees ons verhaal!